Нашият успех се измерва с успеха на нашите клиенти

История

1. Началото
 
2. Развитие
 
3. Днес
 
4. Бъдеще

1. Началото

Компанията е основана през юли 2013г. като дъщерно предприятие на хърватската Аграм Груп, която осигурява следпродажбено обслужване на мобилни устройства в 9 държави. През първите месеци на съществуването си екипът на Булграм ЕООД, състоящ се от 15 служители, обслужва един от мобилните оператори и брандовете Samsung, Sony и ZTE. Още от самото начало целта на компанията е ясно определена: Да предложи отлично обслужване на крайните потребители и да се превърне в надежден партньор за оператори, търговски вериги и дистрибутори на българския пазар.


1. Компанията е основана през юли 2013г. като дъщерно предприятие на хърватската Аграм груп, която закупува от мобилния оператор Мобилтел дейността по следпродажбено обслужване на мобилни устройства. През първите месеци на съществуването си екипът на Булграм ЕООД, състоящ се от 15 служители, обслужва Мобител и брандовете Samsung, Sony, ZTE. Още от самото начало целта на компанията е ясно определена: Да предложи отлично обслужване на крайните потребители, както и да се превърне в надежден партньор за оператори, търговски вериги и дистрибутори на българския пазар.

2. От обособяването си като независима компания Булграм ЕООД се радва на постоянен разстеж. Само за две години, компанията сключва договори с водещи световни производители като получава официални оторизационни права за обслужването на още 6 бранда. Успява да спечели за свои клиенти и всички мобилни оператори в България, големи търговски вериги и редица други известни в IT и комуникационния фирми. За това кратко време броят на служителите и обемът на обслужваните устройства се е увеличава трикратно.

3. Към днешна дата Булграм ЕООД е най-големият и предпочитан партньор в сферата на следпродажбено обслужване на мобилни устройства на българския пазар. Компанията е оторизиран сервизен център за повечето марки мобилни телефони и таблети, които се продават в България: Samsung, Lenovo, Sony, HTC, Motorola, CAT, Huawei, ZTE, Coolpad, Azumi, Meizu. Ние обслужваме клиентите на Мобител, Виваком, Теленор, Технополис, Техномаркет, Хенди, Зора, Макстелеком, Солитрон, Plesio, SES България, ДЗИ...


4. Целта на  компанията е да продължи да бъде лидер в България в сферата на комплексното обслужване на мобилни устройства. Ние разполагаме с високотехнологична база, прецизно оборудване и изградена отлична работна среда. Нашият млад и динамичен екип от опитни професионалисти е предпоставка за по-нататъшното ни успешно развитие и запазване на извоюваните позиции.


Визия

Да се докажем като най-добрият доставчик на комплексно обслужване в сферата на мобилните устройства в България. Като надежден партньор на нашите бизнес партньори да окажем професионална и икономически ефективна подкрепа в управлението на жизнения цикъл на продуктите - от тяхното въвеждане на пазара, през пред и следпродажбени услуги до извънгаранционно  и логистично обслужване включително. Булграм е с амбицията да бъде предпочитаната българска компания, която да отговори и намери решение на всички проблеми и неудобства на крайните потребители по отношение на техните мобилни устройства.

Мисия

Основната мисия на Булграм е предопределена от уникалната ни позиция между производител,  мобилен оператор, търговец и краен потребител. Чрез нашия опит, професионализъм и коректност ние:

Предоставяме комплексни решения на производители, търговци и мобилни оператори, които  осигуряват висока степен на удовлетвореност и максимално отговарят на потребностите и изискванията на крайните потребители.