25


30/07/2019

Новини

Извънгаранционен ремонт на изплащане в Булграм

Булграм предоставя на своите клиенти възможността за извънгаранционен ремонт на мобилни устройства с опция за разсрочено плащане на равни вноски.

Булграм предоставя на своите клиенти възможността за извънгаранционен ремонт на мобилни устройства с опция за разсрочено плащане на равни вноски.

Офертата е валидна за брандовете Samsung, Nokia, Lenovo, Moto, Sony, HTC, Coolpad, CAT, Meizu, Azumi, Philips, ZTE.

Опцията за  разсрочено изплащане важи само за ремонти на стойност над 100 лева. Договорът за разсрочено плащане е към банка Уникредит. Всеки клиент, който желае да се възползва от този вид услуга, може да бъде одобрен до 24 часа.  Служител от кол центъра на Булграм  ще се свърже с клиента след като е одобрен за кредит и ще му представи различните периоди и съответно вноски за изплащане, както и размера на лихвата.

От услугата извънгаранционен ремонт на изплащане могат да се възползват всички клиенти с мобилни устройства с изтекъл 24 м гаранционен период, за които ще бъде гарантирана при директно обслужване от Булграм сервиз както следва:

 - За София – Рецепция на адрес бул. „Христо Ботев“ 80.

 - Извън София  - изпратени с куриер на адрес София 1303, ул. „Чипровци“ 7.

 Като допълнителни бонуси  и предимства клиентите на Булграм получават:

-          Проверка на актуален статус на поръчка онлайн през сайта www.bulgram.com

-          Допълнително оповестяване по имейл

-          Възстановяване на гаранционен статус на устройството ако то все още е в гаранционен период за гореизброените брандове.