25


02/10/2016

Брандове на оторизация

APPLE

Apple Authorized Service ProviderБулграм ЕООД е оторизиран и официално упълномощен от Apple Inc. да осигури цялостна поддръжка на вашите Mac устройства, да заменя IPAD и Ipod, сервизира смартфони iPhone, както и продукти от линията Beats ™ от Dr. Dre ™.  Ние използваме единствено и само оригинални части, доставени от Apple Inc..

Не рискувайте като оставите Вашето мобилно устройство в "специализиран", "официален" или "професионален" сервиз. Препоръчваме Ви да използвате услугите единствено и само на официално оторизирани от Apple Inc. сервизи: проверка за упълномощени сервизи на Apple

При желание за резервация за експресна диагностика и последващ ремонт (при наличие на резервната част) се свържете с нас.

Според регламентираните изисквания на Apple Inc в Булграм сервизирането се извършва от сертифицирани техници (ACMT), които редовно се подлагат на обучение и оценка от Apple. Може да бъдете сигурни, че в случай на необходимост ще ви бъде оказана помощ от високо квалифицирани и опитни професионалисти. 

Приемане на устройство за сервиз


Приемаме устройства за сервизиране в нашия офис на адрес София, пощенски код 1303, бул. "Христо Ботев" 80, придружени с кратко описание на проблема и необходимите документи за гаранционен ремонт (оригинални платежен документ и гаранционна карта). Наш служител ще приеме устройството и ще ви предостави копие от сервизната поръчка.

Гаранцията не покрива дефекти, причинени от механични въздействия като удари, изпускания и щети, от влага или течности. За уважаване на международна гаранция е необходимо да представите документ за покупка.

Диагностиката на щетите отнема средно до 3 работни дни. При необходимост за подмяна на части срокът за ремонт е до 5 работни дни.

ВАЖНО! Кликнете тук за инструкции за деактивация на услуга FindMyiPhone и архивиране на данни от устройството

Може да проверите статуса на Вашата поръчка на нашия уебсайт.


За въпроси и допълнителна информация може да ни потърсите на телефон *2230 или на е-мейл office@bulgram.net.

Гаранция и ремонт

Може да се запознаете подробно с гаранционните условия на Apple тук.


ЕКСПРЕСНА услуга за смяна дисплей на мобилни телефони iPhone (устройства след модел 6S) - 99 лв.


Ценова листа


1. Цени на сервизни услуги


                                           Appleslugiprices                                                                         

Диагностицирането и отстраняването на хардуерни дефекти при гаранционни продукти с установена неправилна употреба не се поема от гаранцията и се заплаща от клиента. Диагностицирането и отстраняването на софтуерни дефекти не се покрива от гаранцията и клиентът заплаща за тези услуги. Експресната диагностика е незабавно стартиране на диагностиката на Вашия продукт, но без гаранция за нейната продължителност и времето за извършване на ремонт. Тази услуга може да Ви бъде отказана в натоварени периоди. При извършен от нас ремонт стойността на диагностиката е включена в стойността на ремонта (виж по-долу).


Преди да предадете Вашия Продукт на Apple за сервизно обслужване, трябва да създадете отделно архивно копие (backup) на Вашата информация. В процеса на сервизно обслужване, информацията на продукта може да бъде изтрита.

Архивирането на данните се заплаща от клиента, независимо от гаранционния статус на продукта. При определени условия, като сериозно увредено устройство например, предоставянето на услуги като backup, възстановяване на данни и подобни е невъзможно. 

2. Цени за ремонт и замяна на цели устройства

       

applieprices2021

3

В посочените цени влиза и стойността на труда. Заменените част или продукт получават оставащата част от гаранционния период на първоначалния продукт или деветдесет (90) дни от датата на замяната, в зависимост от това кой от двата периода Ви предоставя по -дълъг период на покритие. Дефектните части остават собственост на Apple.

При замяна на цялото устройство се заменя само устройството, без включени аксесоари.


3. Замяна на аксесоари

 appleaccesories


За повече информация или въпроси се свържете с нас.