25


27/07/2017

Сервизна информация и съвети

Оторизиран сервиз

Какво е оторизиран сервиз?

Какво е оторизиран сервиз?

Оторизиран сервиз е сервиз, който е одобрен и сертифициран от производителя за извършване на ремонти и сервизна дейност за един или повече брандове на производителя. 

Оторизираният сервиз е сервиз с договор за сервизна дейност, подписан с производителя или официалния вносител на бранда, с одобрението на производителя. 

Определения като „официален“, „професионален“, „специализиран“ сервиз и други подобни категории са лишени от юридически и практически смисъл до колкото конкретния сервиз не е преминал процес на оценка, оторизация и сключване на договорни отношения за сервизна дейност директно със самия производител или официалния вносител на бранда, с одобрението на производителя. 

За кои брандове e оторизиран сервиз Булграм?

  • Ние сме единственият оторизиран сервиз за ремонти на телефони и други мобилни устройства в България на брандове Lenovo, Moto, HTC, Coolpad, CAT, ZTE, Meizu, Azumi, Realme.  
  • Ние сме най-големият оторизиран сервиз за телефони и мобилни устройства на бранд Sony.
  • Ние сме вторият в страната сервиз с оторизация за продуктите на Apple.
  • Ние сме един от най-големите оторизирани сервизи в страната за телефони и други мобилни устройства на бранд Samsung, внасяните от официалния дистрибутор модели на бранд Philips и новото поколение телефони Nokia.

Защо да предпочете оторизиран сервиз?

Оторизираният сервиз  е с гаранция за качество и надежност в резултат на стриктно спазване на процедури и правила за работа, наложени от производителя. Булграм е обект на постоянен мониторинг и контрол от страна на всички брандове на оторизация. Всички оторизирани технически лица и инженери в екипа на Булграм са в процес на периодично обучение и оперативен одит от производителя. 

Според гаранционните условия на фирмата производител поправката на гаранционен телефон или мобилно устройство в неоторизиран сервиз или от неоторизирано лице водят до отказ на гаранционно обслужване (безплатен ремонт).

Установена от оторизиран сервиз Булграм неправилна употреба или нарушени гаранционни условия води до отказ на гаранционно обслужване. След приемане на нашата оферта за извънгаранционен ремонт, заплащане и извършване на ремонта, Булграм, като оторизиран сервиз, ще възстанови гаранционния статус на телефона или мобилното устройство.  

Оригинални резервни части са само и единствено предоставените или закупени части директно от производител. Производителите на мобилни телефони и устройства предоставят оригинални части само и единствено на оторизирани сервизи. Всички сервизи без оторизация некоректно рекламират притежание и употреба на „оригинални“ части.

При констатация на възможен дефект доверете Вашето устройство на професионалистите в сервиз Булграм.