25


01/01/2018

Новини от Булграм ЕООД

Булграм ви пожелава успешна 2018 година

... с грижа за мобилните устройства през зимата

Уважаеми клиенти и партньори,

Напомняме ви, че и през новата 2018 година следва да се отнасяте с внимание и грижа към вашите мобилни устройства. 

  • Не забравяйте смартфона си в превозно средство през нощта, за да избегнете риска от повреди поради продължително излагане на ниска температура или кондензация през зимата. Ако устройството спре да функционира, не се опитвайте да го рестартирате веднага, а го внесете в закрито помещение и го оставете да се затопли постепенно като не правите опити за рязко вдигане на температурата. 
  • Студът може да направи дисплея и други компоненти на вашето устройство по-крехки и да увеличи вероятността от механични щети при случайно изпускане. Пазете вашето здраве и телефон като внимавате, когато боравите с него докато ходите по заледен или хлъзгав терен или го ползвате с ръкавици.
  • Ниските температури също така влияят и на представянето на батерията като тя се разрежда по-бързо. Оставете устройството да се затопли преди да го включите в контакта за презареждане.
Препоръчваме ви при излизане навън през зимата да държите смартфона си във вътрешен джоб близо до тялото и да използвате слушалки, hands-free и други подобни аксесоари, за да осигурите защита и нормална употреба на вашия телефон. 

Булграм ви пожелава една щастлива и успешна 2018 година! 

От екипа на Булграм