25


01/01/2018

Брандове на оторизация

XIAOMI

Булграм е оторизиран сервиз за GSM телефони

Xiaomi е основана през 2010 от предприемача Лей Цзюн, воден от идеята „иновации за всички“. Xiǎomǐ Kējì ˌʃiːaʊmiː / или / ʃiˌaʊmiː /), известна още като Mi, е китайска компания за електроника и софтуер, със седалище в Пекин. Xiaomi проектира, разработва и продава смартфони, мобилни приложения, лаптопи и потребителска електроника. Xiaomi пуска първия си смартфон през август 2011 г. и бързо спечели пазарен дял в Китай, за да стане най-голямата компания за смартфони в Китай през 2014 г. От 2017 г. Xiaomi се развива и в разработването на по-широк спектър от потребителска електроника, включително и интелигентна система за управление на дома (IoT).  С присъствие в над 40 страни и региони Xiaomi е на път да се превърне в глобална марка, позната в целия свят. 

Солитрон България е официален партньор и дистрибутор на Xiaomi за България от 3 октомври 2017 г. Оттогава дистрибуторът въвежда най-иновативните продукти на Xiaomi на местния пазар.

Булграм е официалният оторизиран сервиз за внасяните от официалния дистрибутор смартфони от новото поколение на марката в България.  

Ние предлагаме гаранция и качество за услуги като: 

Приемаме устройства за сервиз според нашите Общи Условия за Сервизно Обслужване. За повече информация се свържете с нас.

Xiomi