25


01/08/2017

Брандове на оторизация

NOKIA

Булграм е оторизиран сервиз за GSM телефони

След няколкогодишно отсъствие легендарният бранд Nokia отново е на пазара на смартфони. През май 2016г. Microsoft Mobile продава правата си върху бранд Nokia на финландския старт-ъп HMD Global Oy, създаден и управляван от бивши ръководни кадри на Nokia Corporation. HMD Global влиза в редица партньорства за развитие и дизайн на новите GSM телефони. През юли 2017 компанията  се споразумява с Carl Zeiss AG за внедряването на висококачествени камери с оптика Zeiss в моделите Nokia и закупува 500 патента от Microsoft Mobile първоначално създадени за Nokia. HMD Global са и стратегически партньор на Google Inc. като използват операционна система Android с минимални модификации на своите устройства. Смартфоните Nokia се отличават с елегантен дизайн и високо качество на сглобката. 

МОСТ Компютърс е официалният партньор и дистрибутор на продуктите Nokia за България, Булграм е оторизираният сервиз за смартфоните от новото поколение на марката за България. 

Ние предлагаме гаранция и качество за услуги като: 

Диагностика на водоустойчиви и неводоустойчиви телефони и други мобилни устройства 
Софтуерен ремонт на телефони и други мобилни устройства 
Хардуерен ремонт на водоустойчиви и неводоустойчиви телефони и други мобилни устройства 

Приемаме устройства за сервиз според нашите Общи Условия за Сервизно Обслужване. За повече информация се свържете с нас.Nokia page image